Ung Scene

Ung Scene – hvor unge talenter får vise seg frem!

Ung Scene holder til i Venus Cafe & Lounge vis à vis Lillestrøm Kultursenter i Kirkegata 12, (4. minutter fra Lillestrøm stasjon) og er et sted hvor unge musikere under 20 år kan treffes hver tirsdag klokka 17-19 for jam og/eller for å presentere hånd-spilt musikk for publikum i alle aldre.

Venus Ung Scene er et initiativ av Lillestrøm Jazzklubb v/OG Strømme i samarbeid med Akershus Musikkråd/INRYMA og Venus Cafe & Bar.

Venus Ung Scene er en liten scene med keyboard, trommer, amper for gitar(er) og bass og et lite sanganlegg. Lokalet er lite og innbyr til nærmest «akustisk utøvelse».

Venus Ung Scene forsøker hver tirsdag å ha en erfaren jam-vert som velger fire nye låter, – stort sett fra RealBook eller IReal. Etter hvert utvikler og utvider vi et Venus Ung Scene repertoar som du kan gjøre deg kjent med før du kommer. Selvsagt er du velkommen til å fremføre annet materiale alene eller sammen med andre. Men spiller dere metall, er utfordringen at trommisen må bruke visper…

Venus Ung Scene annonserer ukentlig Jam-vert og repertoar her i Facebook-gruppen. Ofte er det Palle Wagnberg som er jam-vert. Palle venter på å få spille med unge talenter!

Venus Ung Scene krever (i utgangspunktet) ingen påmelding eller bordreservasjon. Vi har ca. 60 seter og det er helt gratis for utøvere og publikum!

Velkommen!