Stina Stenerud og Palle Wagnberg

To giganter på en liten scene

Stina Stenerud og Palle Wagnberg. To av de beste vi har her i området. Stina med en stemme som har like mange fasetter som antall farger i regnbuen. Og Palle som klarer å lure selv den mest vettskremte tonen ut av orgelet sitt. Eller pianoet, som han skal traktere sammen med Stina.

Stina, Monica & Palle
Hva kan vi vente oss av denne superduoen? Jo, helt sikkert noen kjente toner fra damen som ble født i et bortskremt sted i Värmland i Sverige; Monica Zetterlund. Og er det noe Stina kan, så er det å synge låter av denne verdensberømte svenske storstjernen.

Forhekset
«Walking my baby back home» heter «Sakta vi går genom stan» med Beppe Wolgers´ berømte og svært så billedlige tekst. Vi får helt sikkert også høre «Monicas vals», ennå en gang med magiske bokstaver av Beppe Wolgers. Den forheksende melodien er det Bill Evans som står for; «Waltz for Debby».

Stina og Palle vil kose seg og lose oss gjennom en time med herlige låter, noen anekdoter og et publikum som kjenner sin besøkelsestid. Tid for refleksjoner og anerkjennelse.