Prima Vista Social Club

RIBBEPARTY SOCIAL CLUB!

Nei, vi har ikke skiftet navn på verken Ribbejazzen eller Prima Vista Social Club. Men de hører like mye sammen som pølse og lompe eller egg og ansjos. Eller rett og slett øl og akevitt. HER BLIR DET PARTY!

Prima Vista Social Club har på få år blitt en «snakkis» blant arrangører og musikere. De er blitt kjent et heidundrende partyband! Denne gjengen har spilt for fulle hus under massevis av jazzfestivaler og holder sine allerede sagnomsuste 17. mai- og julekonserter med diverse bra gjester på Herr Nilsen i Oslo hvert år.

Hold i hatten!
I 2017 underholdt bandet på Slottet, på Kongeparets store 80-årsdag. Hva kongen sa vet vi ikke, men mon om det ikke ble hvisket litt om 90-årsdag etter fanfarene hadde lagt seg … Uansett og i mellomtiden fyker de innom Lillestrøm Jazzklubb og Ribbejazz den 29. desember. Hold i partyhatten!

Hardtswingende 40- og 50-tall
Bandet sier sjøl at de har kanskje Oslos sprekeste blåserrekke, pluss et drevent komp, frontet av entertainer og vokalist Svein Erik Martinsen på gitar. Prima Vista Social Club spiller publikumsvennlig swing, blues, salsa og jump ‘n jive, inspirert av den hardtswingende musikken på 1940- og 50-tallet, med blant andre Louis Prima, Spike Jones, Louie Jordan, Ray Charles og en rekke andre forbilder.

Som alltid elegant antrukket, med masse energi, show, priser, konfetti og fanfarer. Om du ikke vil danse, så kan du likegodt sitte på sidelinja og hoie!

Besetning:
Svein Erik Martinsen – gitar, vokal
Jens Fossum – kontrabass
Torstein Ellingsen – trommer
Erik Eilertsen – trompet
Håvard Fossum – tenorsax
Kristoffer Kompen – trombone