Nye tider på Lillestrøm Jazzklubb, Scene 5

NY! Nouveau нови Nowy Novo nou новый Нова New Nuut Новы Yeni novo ново Nou Bag-o nga novu novi Nový Ny nieuw Nova New Neu nýtt Nyowani Nový novo nuevo yeni новийm yangi Mới

JAVISST! Det er mye nytt på jazzklubben vår. Ny høst – nytt styre – ny leder, mange nye orkestre og nye tider. Det siste først: Fra første treff i klubben denne høsten, 24. september, er de nye tidene:  

                                        Kl. 13.00 – 15.00.

Konsertene starter presis klokka 13.00. Og det er bare å begynne å glede seg. Lørdag den 24. september får vi besøk av Salongtrioen, med svenske Lena Pettersson i spissen. Det blir toner fra Sverige, Brasil, UK, France og The American Songbook. Dette er en trio som fint smyger seg inn i stemningen fra epler som faller ned av trærne.

Se og lytt: www.salongtrioen.no

Det er godt å være i gang igjen. Dette kommer til å bli en høst i jazzens tegn.

Categories: